Autor: Kai Saard • 10. juuni 2020

Tööstusettevõtted: koondama ei ole veel pidanud

Äripäeva teemaveeb Personaliuudised.ee uuris eri sektorite ettevõtete personalijuhtidelt, kuidas on kriis mõjutanud ettevõtete töötajate arvu ja mida prognoosivad eri sektorite organisatsioonid aasta lõpuks? Oma prognoosidest rääkisid Eesti Energia, Saku Õlletehas, Valio, HKScan, AQ Trafotek, Horizon Tselluloosi ja Paberi AS ning ABB Eesti.
ABB Eesti tehas Jüris
Foto: Liis Treimann

Personaliuudiste uuringust selgus, et tootmisettevõtetes on olukord siiani olnud koondamiste poolest rahulik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077