Autor: Tööstusuudised.ee • 1. juuni 2020

Thermoryst sai Siparila ainuomanik

Eesti kapitalil tegutsev maailma juhtiv termopuidu- ja saunamaterjalide tootja Thermory viis läbi täiendava aktsiate vahetuse Soome puitmaterjalide tootmisettevõttega Siparila, omades tehingu järel 100 protsenti ettevõttest. Siparila senine omanik Juha Sojakka liitus Thermory aktsionäride ja nõukoguga.
Siparila senisele omanikule Juha Sojakkale kuulub nüüd 7 protsenti ettevõttest.
Foto: Andras Kralla

Eelmisel sügisel teatas Thermory, et omandas aktsiate vahetuse teel 62 protsenti Soome puitmaterjalide tootmisettevõttest Siparila, muutudes ettevõtte enamusosanikuks. Täiendava aktsiate vahetusega muutus Thermory Soome puitmaterjalide tootmisettevõtte ainuomanikuks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077