Autorid: Allan Rajavee, Geret Perv • 28. mai 2020

Maksuvõlglaste TOP: kahes sektoris kasvas maksuvõlg üle 2000 protsendi

Maksuvõlad ronisid üles.
Foto: Liis Treimann
Koroonakriisis on enim kasvanud tööstus- ja turismifirmade võlgasid, nende sektorite võlakoormus on märtsist kasvanud üle 2000 protsendi.

Kõige vähem on maksuameti värske maksuvõlglaste nimekirja põhjal tehtud analüüsi järgi pihta saanud kindlustus- ja meediasektor, kus koguvõlg on kriisi ajal kasvanud alla kuue protsendi. Turismifirmade maksuvõlg kasvas aga üle 2500 protsendi, kokku pisut enam kui 2 miljonile eurole.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077