Autor: Tööstusuudised.ee • 28. mai 2020

Eliko pääses esimese Eesti ettevõttena Ericssoni Industry 4.0 partnerlusprogrammi

Eesti Elektroonikatööstuse Liitu kuuluv Eliko Tehnoloogia Arenduskeskus teatas täna, et sõlmis kokkuleppe Ericssoni Industry 4.0 partnerlusprogrammis osalemiseks. Eliko on selles ülemaailmses tööstusvaldkonna partnerlusvõrgustikus esimene Eesti ettevõte.
Eliko juht Indrek Ruiso
Foto: Eliko

Eliko juhi Indrek Ruiso sõnul on neil hea meel osaleda partnerina Ericssoni Industry 4.0 programmis. „Ericssoni Industry 4.0 programm on suurepärane võimalus tutvustada meie täpset ja töökindlat reaalajas asukoha määramise tehnoloogiat uutele ettevõtetele. See toetab ka meie sihti pürgida Euroopa juhtivaks riist-ja tarkvaraarendajaks täppispositsioneerimise valdkonnas,“ ütles Ruiso.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077