Autor: Tööstusuudised.ee • 26. mai 2020

Eesti farmaatsiatehas laiendab üliõpilaste laboripraktika võimalusi

Tartu Ülikooli farmaatsia instituut sai farmaatsiatehaselt Interchemie Werken De Adelaar Eesti AS laboriseadmed, mis täiendavad proviisoriõppe kõikide kursuste üliõpilaste laboripraktika võimalusi. Kui seni said üliõpilased mõnda seadet kasutada vaid teadustöö tegemiseks, siis nüüd saadud seadmed on mõeldud igapäevaseks õppetööks.
Vasakult Andres Meos Tartu Ülikoolist ja farmaatsiaettevõtte esindajad Veiko Saluste ja Marco Uuetalu
Foto: Tartu Ülikool

Veterinaarravimite ja -toodete valmistamisele spetsialiseerunud Interchemie Werken De Adelaar Eesti AS-i juhatuse liikme Veiko Saluste sõnul vahetab ettevõte just praegu oma tehases mitu seadet uue põlvkonna masinate vastu. „Uuenduste käigus leidsime taas võimaluse oma pikaaegset partnerit olulises mahus toetada. Kui meie anname seadmed, siis Shimadzu toetab instituuti vajaliku tarkvaraga, mis seadmete kasutuseks vaja,“ ütles Saluste. Ettevõte on Tartu Ülikooli farmaatsia instituudiga koostööd teinud juba alates 2006. aastast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077