Autor: Harro Puusild • 12. mai 2020

Saunumi looja Andrus Vare: tootearenduses on palju pettumusi

Tootearendus on tegelikult väga tugevatele inimetele, sest selles on ääretult palju pettumusi, ütles saunaõhku ühtlustava tehnoloogia Saunumi looja ja soojusenergeetika insener Andrus Vare hiljuti saates "Tööstusuudised eetris".
Saunaõhku ühtlustava tehnoloogia Saunum looja Andrus Vare
Foto: Tööstusuudised.ee

Saunum on ettevõte, mille tehnoloogia lahendab paljudes saunades levinud probleemi – see ühtlustab saunaõhku nii, et jalgade ja pea juures oleks laval istudes ühtlane temperatuur. Kuidas aga käis Saunumi tootearendus ja milliseid takistusi teel ette tuli?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077