Autor: Tööstusuudised.ee • 8. mai 2020

Orkla Eesti ostujuht: talunike probleem on meie kõigi probleem

Talunike probleem on meie kõigi probleem, sest kui nemad ei korja saaki, pole meil midagi purki panna ja nii jääb inimeste toidulaud tühjaks, tuletab Põltsamaa tehaseid omava Orkla Eesti ostujuht Peeter Kibe meelde teravat tööjõuprobleemi.
Orkla Eesti ostujuht Peeter Kibe
Foto: Urmas Kamdron

Talunikud panevad Põltsamaa tehase väljajagatud kurgiseemned sel nädalal mulda, aga kurkide korjamise küsimus valmistab tööjõu piiratuse tõttu peavalu, teatas Orkla Eesti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077