Autor: Harro Puusild • 28. aprill 2020

Metallitööstus PlasmaPro: mais läheb raskeks, püüame olla optimistlikud

Päringuid tuleb praegu veel iga päev ja alates maikuust läheb raskeks, prognoosis metallitööstuse PlasmaPro OÜ juhatuse liige Tiit Talvaru Äripäeva raadio saates „Tööstusuudised eetris“. Ta lisas, et ega tootmises pistikut välja võtta saa ja pigem püüab ettevõte olla optimistlik.
Ettevõtte sõnul praegu veel päringuid jagub, kuid raskemaks läheb kindlasti maikuus
Foto: PlasmaPro OÜ

„Meil läheb raskeks mais-juunis, näen, et selles sektoris tööd vähenevad, uut tööd ei tule nii kiiresti peale,“ tunnistas Tiit Talvaru intervjuus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077