Autor: Tööstusuudised.ee • 28. aprill 2020

Arno Kütt: löök majandusele tuleb teisel poolaastal, uutele ettevõtetele tekib võimalusi

Majanduse pauk tuleb alles teisel poolaastal ja see varjutab haiguse teise laine, samas pakub praegune olukord uutele ettevõtetele palju häid võimalusi, prognoosib mullu aasta töösturiks valitud Cleveroni asutaja Arno Kütt.
Arno Kütt usub, et kriis lööb majandust valusalt alles sügisel
Foto: Raul Mee

Arno Kütt rääkis täna Ülemiste City poolt korraldatud veebiseminaril, et praegune kriis on tema jaoks kolmas. Ta tõdes, et iga kriis on erinev ja kõige suurem erinevus on praegu just see, et terve maakera on seisma jäänud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077