Autor: Tööstusuudised.ee • 21. aprill 2020

ABB Case Study: generaatori vastuvõtutest liitreaalsusprillide abil ja kaugjuhtimise teel

Koroonaviiruse pandeemia on muutnud drastiliselt elu- ja tööviise. Sellega seoses on ABB Eesti mootorite ja generaatorite tehas alustanud vastuvõtutestide läbiviimist kaugjuhtimise teel. Kuidas see täpselt käib?
ABB mootorite ja generaatorite tehases on valminud ka Eleoni generaator
Foto: Arno Mikkor

Keerulisel ajal annavad paljude ettevõtete töötajad endast parima, et toetada äritegevuse sujuvat toimimist ja järjepidevust. Ka ABB Eesti töötajad on leiutanud tööviise, et hoida äritegevus pidevas liikumises.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077