Autor: Tööstusuudised.ee • 16. aprill 2020

Tööstuse KKK ehk kuidas käituda, kui tehase töötajal tekivad haigusnähud?

Riigikantselei avaldas kokkuvõte ettevõtjate enim esitatud küsimustest ja vastustest seoses eriolukorraga. Tööstusettevõtete suurimad mured on seotud tootmistöötajatega. Kuidas ümber korraldada töö, kui inimesed töötavad üksteisele lähemalt kui 2 meetrit? Kuidas peab käituma suurtööstus, kui töötajal ilmnevad konveieri ääres haigusnähud?
<strong >Mida peaksid seoses koroonaviirusega silmas pidama toidutootjad?</strong>
Foto: Tööstusuudised.ee

Tööstusuudised võttis kokku Riigikantseleile esitatud tööstust puudutavad küsimused ja vastused.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077