• 06.04.20, 11:18
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

A. Le Coq tõrjub viirust: kõik purgitooted fooliumkatte alla

Alates sellest nädalast toodab A. Le Coq kõik purgitooted täiendava UV-desinfitseerimise ja fooliumkattega. Otsus tuleneb soovist muuta tooted tarbijatele oluliselt turvalisemaks ja hoida purgisuu absoluutselt puhtana.
Tagame purkide puhtuse nii, et kõigepealt desinfitseerime need ultraviolettkiirguse tunnelis ja seejärel katame purgisuu fooliumiga, mis kaitseb tooteid poeriiulitel väliskeskkonna eest, selgitas Tarmo Noop
  • Tagame purkide puhtuse nii, et kõigepealt desinfitseerime need ultraviolettkiirguse tunnelis ja seejärel katame purgisuu fooliumiga, mis kaitseb tooteid poeriiulitel väliskeskkonna eest, selgitas Tarmo Noop
  • Foto: A Le Coq
Hügieenilise fooliumkatte saavad peale kõik joogid, mis tehases purkidesse villitakse. Toote hind tarbija jaoks ei muutu, teatas ettevõte.
A. Le Coqi juhi Tarmo Noobi sõnul panustab ettevõte selle sammuga viirusevastasesse võitlusesse, tehes kõik, et tooted jõuaksid klientide koju võimalikult turvaliselt ja puutumatuna. Ta leiab, et praegu on tarbija jaoks kõige olulisem toodete ohutus ja puhtus, mis kaalub üles toote hinna ja välimuse.
„Meie tagame purkide puhtuse nii, et kõigepealt desinfitseerime need ultraviolettkiirguse tunnelis ja seejärel katame purgisuu fooliumiga, mis kaitseb tooteid poeriiulitel väliskeskkonna eest,” kirjeldab Noop protsessi. Kui varem olid fooliumiga kaetud vaid mõne üksiku toote purgid, siis nüüdsest saavad hügieenilise fooliumkatte peale kõik joogid, mis tehases purkidesse villitakse. Uued, fooliumkattega purgid jõuavad poelettidele järk-järgult, nii kiiresti kui tootmisest tulevad. Fooliumkatet ei lisata kuuspakkidesse ega kohvritesse pakitud toodetele, kuna need on juba topelt pakendatud ja poodides väliskeskkonna eest kaitstud.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Olgugi et toiduainetööstusele on juba tavaolukorras kehtestatud kõrgemad hügieeninõuded, on ettevõte viinud tulenevalt kehtivast eriolukorrast toiduohutuse tagamiseks sisse veel hulga piiranguid kogu tehase töös. A. Le Coqi praegune fookus on ettevõtte töötajatel ja tootmisel. „Peame tagama, et meie töötajad on ja jäävad terveks ning meie tooted on ohutud.“
Alates 16. märtsist on suletud A. Le Coqi Õllemuuseum ja Kingipood. Territooriumile on keelatud siseneda neil, kes ei ole otseselt seotud tehase tööga. Töötajate vahetused logistika- ja tootmisüksustes on korraldatud selliselt, et ühes vahetuses puutuvad kokku vaid kindlad grupid ja vahetusevahelised kokkupuuted on viidud miinimumini. Strateegilised töökohad on kontoris paigutatud ühekaupa ruumidesse ja töötajatel soodustatakse kodus töötamiste võimalust.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.25, 12:35
Tark energiamajandus peaks olema ettevõtete strateegiline valik
Energiaturg on murdepunktis. Taastuvenergia kiire kasv, võrkude piiratud läbilaskevõime ja desünkroniseerumine Venemaa elektrisüsteemist on viinud Eesti energiasüsteemi Euroopa sagedusalasse ja tänu sellele oleme ettearvamatu naabri elektrisüsteemist sõltumatud. Samas peame koos naabrite Läti, Leedu ja Soomega hoidma energiasüsteemi toimimas ja panustama rohkem varustuskindluse tagamiseks. Tuleb mitte ainult rääkida muutustest, vaid ehitada süsteeme, mis on juhitavad ja mis võimaldavad ettevõtetel uues reaalsuses raha teenida, riske vähendada ja energiat targalt juhtida.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele