Autorid: Allan Rajavee, Sigrid Kõiv, Geret Perv • 6. aprill 2020

Toidutootja: "Hirm on ikkagi"

Jaanus Marrandi sõnul kasvab Eesti majandus välistööjõu toel. Juba siin olevate lühiajaliste töötajate riigis viibimise luba tuleks tema sõnul kiiremas korras pikendada.
Foto: Liis Treimann
Järvamaa ettevõtjad kannatavad sarnaselt teistega ja mingit imevitsa Eesti südames tegutsevatel tööandjatel pole, tõdes Järvamaal piima ja teravilja tootva osaühingu Estonia nõukogu esimees ja ekspoliitik Jaanus Marrandi.

Äripäeva Infopanga analüüsi järgi võib Järvamaa ettevõtete koondkäibest olla 1. maiks kadunud 32,7 protsenti ja töökohtadest 15,5 protsenti. Enam kui 100 inimesele tööd andva Estonia jaoks aga pole majandustulemused praegu see suurim mure.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077