Autor: Harro Puusild • 1. aprill 2020

Alvar Sass: majanduse ergutamise meetmed peavad olema konkreetsed

Harju Elekter Teletehnika juhi Alvar Sassi sõnul on praegu väga oluline, et majanduse ergutamise meetmed oleksid selged ja konkreetsed.
Harju Elekter Teletehnika juhi Alvar Sassi sõnul on aasta alguse nõudluse kasv Keila tehase täituuridel tööle pannud
Foto: Tööstusuudised.ee

Harju Elekter Teletehnika juht Alvar Sass ütleb, et riigilt oodatakse praegu avatust ja infovahetust. "Oluline on ka see, et ettevõtted, kus see vähegi võimalik on, saaksid jätkata tavapärast tegevust. Seda eeldusel, et ohutus on tagatud ja vajalikud meetmed kasutusele võetud," rääkis Sass Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077