Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. märts 2020

Anne Mere: oleme muutuvatele oludele valmis reageerima

Jälgime olukorda pingsalt ja vastavalt varem kokkulepitud toimimisplaanidele oleme valmis reageerima muutuvatele turuoludele ja -tõrgetele, kinnitas HKScani juhatuse esimees Anne Mere.
Anne Mere
Foto: Veiko Tõkman

HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere ütles teemaveebile Põllumajandus.ee, et rahvusvahelise tööstusettevõttena on HKScan kriisideks valmistunud ja see ongi osa ettevõtte tööst.

"See tähendab, et me juba toimime vastavalt ettevaatusabinõudele ja oleme sama nõudnud koostööpartneritelt, et tagada põllumajandus- ja tootmisüksuste tavapärane töö. Jälgime olukorda pingsalt ja vastavalt varem kokkulepitud toimimisplaanidele oleme valmis reageerima muutuvatele turuoludele ja -tõrgetele," kinnitas Mere.

Samas ta rõhutas, et valitsuskomisjon saaks toidutööstusettevõtteid tervikuna aidata eeskätt sellega, kui tagatakse rahvusvaheline kaubavahetus ja tõrgeteta taaskehtestatud riigipiiride ületamine. Need on kiiresti rikneva toidukauba puhul väga olulised.

"Lisaks oleme toidutööstuste poolt teinud ettepanekud, et töötajate võimaliku haigestumise korral oleks keskse süsteemiga võimalik kaasata ajutist tööjõudu. Kindlasti on oluline ka toidu ohutuks tootmiseks vajalike isikukaitse- ja desovahendite saadavus," lisas ta.

Loe pikemalt teemaveebist Põllumajandus.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077