Autor: Harro Puusild • 18. märts 2020

Mäeots: meie tehase vastu tundsid huvi ka teised riigid

Lennukihooldusega tegelev Magnetic MRO teatas märtsi alguses, et toob Suurbritannias tegutseva tütarfirma MAC Aero Interiorsi tootmise Eestisse. Ettevõtte juhi Risto Mäeotsa sõnul eelistasid nad tehase uue asukohana Eestit just siinse peakontori tõttu, kuid huvi näitasid üles ka teised riigid.
Magnetic MRO juht Risto Mäeots näeb koostöövõimalusi ka laevatootjatega
Foto: Liis Treimann

Lennukihooldusega tegelev Magnetic MRO teatas märtsi alguses, et kolis Brexiti tõttu oma lennukite interjööridetaile valmistava tütarfirma MAC Aero Interiorsi tootmise Suurbritanniast Eestisse. Lennukite sisedetailide – tualetid, köögielemendid, istmed – tootmine käib Tallinna lennujaama ja Magnetic MRO angaaride lähistel juba alates selle aasta algusest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077