Autor: Tööstusuudised.ee • 26. veebruar 2020

Jõhvi kerkib uus tootmishoone

Mapri Ehitus ehitab Jõhvi Äriparki tööstuslike seadmetega tegelevale firmale Elvarem kaasaegse tootmishoone.

Elvaremi uus tootmishoone Jõhvi Äripargis
Foto: Elvarem

Seni tööstuslike seadmete hoolduse ja remondiga tegelev Elvarem hakkab uues tootmishoones tegema CNC metallilõikamistööd. Olulise tootmisettevõttena on Elvarem saanud projekti finantseerimise toetuseks 25% Ida-Virumaa programmist. Ettevõte loob 5 töökohta tänastele lisaks, seisis pressiteates.

“Mapri Ehitus ehitab Jõhvi Äripargis kolmandat objekti. Meile meeldib Ida-Virumaal ehitada, kliendid on siin rahulikud ja koostööpartneritega peavad kõik kokkulepped. Oleme valmis alati ehitama neile, kas tahavad kohalikku tööstust laiendada," ütles Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos.

Elvaremi juhatuse liige Nikita Soroka lisas, et ettevõtte areng on viimased viis aastat läinud ülesmäge. “Alustame uues hoones CNC töödega, märgid näitavad, et laieneme veelgi, peagi anname tänase seitsme inimese asemel tööd kaheteistkümnele.” Elvarem teeb teiste hulgas allhankeid VKG-le ja Koneskole.

Ida-Virumaa Tööstusalade Arenduse SA juhatuse liige Teet Kuusmik sõnas, et Jõhvi Äripargis tegutseb täna seitse ettevõtet ja nelja objekti ehitused on lõpetatud, Elvaremi tehas on järjekorras viies objekti ehitus. “Kui täna on meil siin logistika ja äriteenindusettevõtted, siis Elvarem on esimene tootja ja tootmisettevõtte lisandumine on väga oluline. Oleme sõlminud eellepingud veel viie ettevõttega ja tõenäoliselt tuleb 2020. aasta seni kiireima arenguga,” märkis ta.

Mapri Ehitus OÜ on Eestis ja Lätis tegutsev ehitusettevõte, mille tegevusalad on ehituse peatöövõtt ja projektijuhtimine, põllumajandusehitus ning betoonitööde teostamine. Mapri Ehituse 2019. aasta konsolideeritud ehitustööde maht oli ligi 86 miljonit eurot, ettevõte annab tööd 120 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077