Autor: Tööstusuudised.ee • 3. veebruar 2020

Kanada laorobootika hakkab kasutama Skeletoni superkondensaatoreid

Skeleton Technologies hakkab varustama superkondensaatoritega Kanada ettevõtet Attabotics, kes pakub kõik-ühes automatiseeritud e-kaubanduse logistikalahendusi Põhja-Ameerika suurimatele jaemüügiettevõtetele.
Skeleton Technologies tegevjuht Taavi Madiberk.
Foto: LIIS TREIMANN

Skeleton ja Attabotics disainisid koostöös toiteploki, mis võimaldab uue generatsiooni Attabotics'i robotitel maksimaalselt ära kasutada Skeletoni turu parima võimsustihedusega superkondesaatoreid.

“Meie superkondesaatorid on Attaboticsile väga sobivad, sest neil on pikk kasutusiga, suur läbilaskevõime ja võimsustihedus. Mida väiksem on toiteallikas, seda väiksemaid roboteid Attabotics saab teha, mis omakorda võimaldab kasutada vähem ruumi ja muuta laotegevust tõhusamaks,” ütles Skeleton Technologies tegevjuht Taavi Madiberk.

“Attabotics meeskond on välja töötanud geniaalse süsteemi, mis aitab ettevõtetel olla kogu maailma logistikas domineeriv tegija. Me oleme Skeletonis väga uhked, et saame võimestada süsteemi, mis võib oluliselt muuta seda, kuidas tooteid hoiustatakse ja transporditakse.”

Skeleton Technologies superkondensaatoreid laetakse kindlaksmääratud kohtades teekonnal erinevate ladustamiskohtade vahel nõudmata selleks eraldi laadimisruumi. Rohkem kui miljoni laadimis- ja mahalaadimistsükliga võimaldavad superkondesaatorid teha robotitel tööd 24 tundi ööpäevas ühe kümne aasta pikkusel perioodil.

“Oleme täielikult ümbermõtestanud laomajanduse, et aidata jaemüüjatel täita tarbijate ootusi, milleks on eeskätt kiire tarne, lai tootevalik ja sujuv tagastamine. Rakendades sipelgate kolooniate kolmemõõtmelist struktuuri ladustamisele ja tellimuste täitmisele, pakume süsteemi, mis on jaemüüjate jaoks hõlpasasti skaleeritav, kiirem ja paindlikum kui varasemad võimalused. Skletoni superkondensaatorid mängivad väga olulist rolli selles, et meie ökosüsteemil oleks energiat ja töökindust pidevaks tööks.”

Skeleton Technologies on grafeenil põhinevate superkondensaatorite ja energiasalvestussüsteemide tootja ja arendaja, mille klientideks on autotööstuse ettevõtted, tööstuslike seadmete tootjad, logistikafirmad ja kosmosetööstuse peatöövõtjad. Ettevõtte superkondensaatoritel on tänu patenteeritud tehnoloogiale kaks korda suurem energiatihedus ja neli korda suurem võimustihedus teiste tootjate pakututega.

Alates asutamisest 2009. Aastal on ettevõte Saksamaal ja Eestis tootmise laiendamiseks tõstnud üle 60 miljoni euro investeeringuid ja suurendanud oma töötajate arvu neljalt 139-nele.

Attabotics pakub lao- ja tellimuste täitmise teenuseid jaemüüjatele ja brändidele tiheasustusega aladel, et vähendada viimase miili kohaletoimetamise aega. Attaboticsi peakontor asub Kanadas Calgarys ja täitekeskused kogu Ameerikas ning Kanadas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077