Galerii! Vaata, kes osalesid Energia aastakonverentsil

Kolmapäeval, 4. detsembril toimus Äripäeva, Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT korraldatud Energia aastakonverents 2019.

Konverentsile kogunes enam kui 140 osalejat  Foto: Eiko Kink

Energia aastakonverents esinesid Lauri Tammiste (Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskus SEI Tallinn juhataja), Janika Laht (Keskkonnaministeerium, kliimaosakonna nõunik), Jaanus Uiga (Majandus- ja kommunikatsiooniminiseerium, energeetika osakonna juhataja), Alan Vaht (AS Alexela juhatuse liige), Martin Kruus (Sunly asutaja), Sandor Liive (Fermi Energia nõukogu esimees), Henrik Igasta (Superia Corporate Finance’i juhtivpartner), Priit Treial (Elektrilevi juhatuse liige), Taavi Veskimägi (Eleringi juhatuse esimees), Margo Külaots (Fortum Eesti juhatuse esimees) ja Hando Sutter (Eesti Energia juhatuse esimees).

Tutvu konverentsi täpsema programmiga SIIN.

Foto: Eiko Kink
Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077