Autor: Tööstusuudised.ee • 5. detsember 2019

Galerii! Vaata, kes osalesid Energia aastakonverentsil

Kolmapäeval, 4. detsembril toimus Äripäeva, Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT korraldatud Energia aastakonverents 2019.
Konverentsile kogunes enam kui 140 osalejat
Autor: Eiko Kink

Energia aastakonverents esinesid Lauri Tammiste (Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskus SEI Tallinn juhataja), Janika Laht (Keskkonnaministeerium, kliimaosakonna nõunik), Jaanus Uiga (Majandus- ja kommunikatsiooniminiseerium, energeetika osakonna juhataja), Alan Vaht (AS Alexela juhatuse liige), Martin Kruus (Sunly asutaja), Sandor Liive (Fermi Energia nõukogu esimees), Henrik Igasta (Superia Corporate Finance’i juhtivpartner), Priit Treial (Elektrilevi juhatuse liige), Taavi Veskimägi (Eleringi juhatuse esimees), Margo Külaots (Fortum Eesti juhatuse esimees) ja Hando Sutter (Eesti Energia juhatuse esimees).

Tutvu konverentsi täpsema programmiga SIIN.

Autor: Eiko Kink
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077