Autor: Tööstusuudised.ee • 5. detsember 2019

Galerii! Vaata, kes osalesid Energia aastakonverentsil

Kolmapäeval, 4. detsembril toimus Äripäeva, Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT korraldatud Energia aastakonverents 2019.
Konverentsile kogunes enam kui 140 osalejat
Foto: Eiko Kink

Energia aastakonverents esinesid Lauri Tammiste (Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskus SEI Tallinn juhataja), Janika Laht (Keskkonnaministeerium, kliimaosakonna nõunik), Jaanus Uiga (Majandus- ja kommunikatsiooniminiseerium, energeetika osakonna juhataja), Alan Vaht (AS Alexela juhatuse liige), Martin Kruus (Sunly asutaja), Sandor Liive (Fermi Energia nõukogu esimees), Henrik Igasta (Superia Corporate Finance’i juhtivpartner), Priit Treial (Elektrilevi juhatuse liige), Taavi Veskimägi (Eleringi juhatuse esimees), Margo Külaots (Fortum Eesti juhatuse esimees) ja Hando Sutter (Eesti Energia juhatuse esimees).

Tutvu konverentsi täpsema programmiga SIIN.

Foto: Eiko Kink
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077