Autor: Äripäev • 1. november 2019

EKRE esitab väliskaubandus- ja IT-ministri kandidaadiks Kaimar Karu

EKRE leidis uue ministri
Foto: Liis Treimann
EKRE esitab väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministri kandidaadiks pikaajalise rahvusvahelise kogemusega eksperdi ning infotehnoloogia juhtimise arengunõustaja Kaimar Karu.

Kaimar Karu on IT-sektoris töötanud erinevates rollides, spetsialistist juhini, tarkvaraarendusest teenuste juhtimiseni kokku üle 20 aasta, teatas erakond. Äriregistri põhjal Karu EKREsse ei kuulu.

Lisaks era- ning avaliku sektori praktilisele kogemusele on ta ka koolitanud ning konsulteerinud mitmeid Eesti riigiasutusi.

Karul on teadusmagistrikraad filosoofias Tartu Ülikoolist.

Viimased kuus aastat on Karu elanud ja töötanud Londonis, kuhu ta kutsuti juhtima tooteportfelli ja strateegiat Cabinet Office’i ning suurfirma Capita vastloodud ühisettevõttes AXELOS. Viimasel kahel aastal on ta jätkanud rahvusvahelistel konverentsidel esinemist ning parimate praktikate jagamist, kuid igapäevaselt pühendunud strateegilisele konsultatsioonile ning juhtimiskoolitustele.

Varem on ta töötanud ka Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametis IT-osakonna juhataja asetäitjana, Rootsi koolitusfirma BiTA Service Management Eesti tütarfirmas tegevjuhina, täitnud juhatuse liikme ning presidendi rolli mittetulundusühingus itSMF Estonia ning konsulteerinud Skype’i teenusehalduse protsesside ja praktikate parendamisel enne ja pärast Microsoftiga ühinemist.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077