Autor: Äripäev • 18. oktoober 2019

A. le Coqi juht: panustame pakendiinnovatsioonile, kuid sellest on vara rääkida

A. Le Coqi juht Tarmo Noop
Foto: Andras Kralla
Joogitööstuses ootab ees suur muutus selles, mis puudutab eelkõige pakendeid ja keskkonnasäästlikkust, tõdes A. le Coqi juht Tarmo Noop Ärilehele antud intervjuus. Tema sõnul on Tartus tegutsev joogitootja teinud pakendiinnovatsiooni suuri investeeringuid.

„Meil on suured ja tugevad plaanid ning investeerime palju teatud projektidesse, kuid kahjuks ei saa sellest veel praegu rääkida,“ ütles Tarmo Noop, kes oli kindel, et muutused saavad olema laiemad, vahendab Ärileht.

Noop leidis, et pakendiinnovatsiooni ei käivita joogitootjad, vaid nõudlus tuleb tarbijatelt, mistõttu on Noopi hinnangul turg selleks isegi liiga valmis. „Kui me aasta pärast räägiksime, näeksite selles osas suurt muutust,“ oli Noop kindel.

Loe intervjuud A le Coqi juhi Tarmo Noopiga pikemalt Ärilehest!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077