Autor: Tööstusuudised.ee • 1. oktoober 2019

Algas registreerimine konverentsile Tööstuse Äriplaan 2020

Tänasest algas registreerimine 20. novembril toimuvale Tööstuse äriplaani konverentsile, mis toob kokku sektori otsustajad ja juhid. Tänavust konverentsi modereerib Urmas Vaino.
Urmas Vaino
Foto: Raul Mee

Tööstuse äriplaan on majanduskonverents, kus analüüsitakse järgmist aastat ja kaugemat tulevikku. Teiste teemade seas on laual ka tööstuspoliitika ja välisturgude hetkeseis.

Sellel aastal saab lisaks ettekannetele kuulda kokku kahte arutelu, millest esimene keskendub tööstuspoliitikale ja viimase aja olulisematele otsustele ning teine vaatleb lähemalt välisturgude hetkeseisu. Aruteludes osalevad näiteks Kalle Palling (Estanc), Tõnu Mertsina (Swedbank), Ruth Annus (Siseministeerium), Virve Jõgeva (GLamox) jpt.

Oma äriplaanidest räägivad näiteks Stoneridge Electronics (Ardo Asperk), Toomas Lepp (Tarmetec), AKG Lootsi (Kalle Kuusik, E-Profiili varad omandanud ettevõtja). Majanduskeskkonnast räägib Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina. Esinejaid on konverentsile aga veelgi lisandumas.

Konverentsi modereerib Urmas Vaino.

Tutvuge konverentsi täpsema programmiga SIIN ja registreerige SIIN.

NB! Soodushind kehtib kuni 16. oktoobrini!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077