Autor: Marge Ugezene • 28. august 2019

Uvic leidis uue omaniku

Aastal 2013 poseeris Alexander Musarov veel uhkelt Uvicu töötajatega.
Foto: Andras Kralla
Raskustes pelmeenitootja Uvicu omanikeringi astus avalikkusele tundmatu ettevõtja Matvei Nikitenko, panustades raha põhja vajuva firma päästmiseks.

Äripäev kirjutas, kuidas pelmeenitootja Uvicu päästmine võib vastu taevast lennata, sest kohus otsustas pärast kaks aastat kestnud venimist ja vaidlusi, et enam ei ole mõtet Uvicut saneerida. Kohtu otsus on nüüd vaidlustatud ringkonnakohtus.

Saneerimisnõustaja Tambet Mullari loodab, et Nikitenko kaasamine tuleb saneerimisele kasuks. „Investori kaasamine ning muudatuste tegemine juhtimisstruktuuris on Uvicu üks eesmärk olnud saneerimismenetluse algusest,” ütles Mullari.

Investeeris raha

Omanikeringi astumisega panustas Nikitenko Uvicusse rohkem kui 28 000 eurot, teenides niimoodi välja enamusosaniku rolli. Firma väikeomanik on firma Laferon, mis kuulub Ameerikas registreeritud ettevõttele. Laferoni juhib Alexander Musarovi abikaasa Valentina.

Loe pikemalt Äripäevast.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077