Autorid: Äripäev, Pille Ivask • 26. august 2019

Toom Tekstiil müüdud, etteotsa asub Wendre eksjuht

Viljandimaal 1995. aastast tegutseva Toom Tekstiili ostis ettevõte Smart Production Nordic, keda esindab hiljuti Wendrest lahkunud Vahur Roosaar.

Roosaar tunnistas Äripäevale antud kommentaaris, et pärast seda, kui ta eelmise aasta septembris Wendrest lahkus, ei plaaninud ta valdkonnas edasi tegeleda. Küll aga liikusid varakevadeks asjad sinnamaale, et Toom Tekstiili suuromanik Illimar Toom oli huvitatud ettevõtte müügist ning Roosaar ühes investoritega nägi selles võimalust. "Ta (Toom- toim) tahtis ise keskenduda teistele asjadele ja hea meelega annaks ettevõtte üle kellelegi teisele majandada," ütles Roosaar.

Toom Tekstiili ostnud Smart Production Nordic kuulub kuuele firmale ning umbes kolmandik ettevõttest kuulub OÜ Cinise kaudu Roosaarele. Veel kuuluvad ettevõtte omanike ringi Peep Armväärt, Markko-Rollin Põdra, Külli ja Sven Jürisoo, Urmas Tiru ning Erki Habanen.

Loe pikemalt Äripäevast.

Uudis on täiendamisel!

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077