Autor: Tööstusuudised.ee • 23. august 2019

Tööstusuudised eetris: Eesti on Soome ja Rootsiga samas pundis

Esmaspäeval, 26. augustil on Äripäeva raadio saates "Tööstusuudised eetris" külas idufirma Fractory juht Martin Vares.
Martin Vaher
Foto: Tööstusuudised.ee

Saates räägib Martin Vares nii ettevõtte tegemistest kui ka sellest, kuidas välismaal Eesti tööstussektorit nähakse. Vaheri sõnul nähakse eestlasi tööka ja põhjaliku rahvana. "Kui eestlasele midagi teha annad, siis ta teeb ära. Me kõik teame, et Ida-Euroopa on Lääne poolt vaadates sellise maiguga, et panen tellimuse teele ja võib-olla saadan raha ka, aga päris kindel ei ole, kas mulle midagi tuuakse. Eesti on pigem samas pundis Soome ja Rootsiga. Eestit nähakse usaldusväärse partnerina," räägib Vares saates.

Ta tuletab töösturitele ka meelde, et mõnikord võib ka väikestel asjadel suur mõju olla. "Mulle tundub, et tööstuses nähakse kodulehekülge endiselt kui väikest asja. See on selline pisiasi, mis võib määrata väga palju," märkis ta.

Saadet "Tööstusuudised eetris" saab kuulata 26. augustil kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz. Saatejuht on Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kõiki saateid on võimalik järele kuulata Äripäeva uues podcastide keskkonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077