Autor: Tööstusuudised.ee • 5. august 2019

Kuidas Põhjala, Adveni ja Eesti Pandipakendi energialahendused kulusid vähendavad?

Äripäeva teemaveeb Tööstusuudised.ee korraldab 13. septembril taas väljasõiduseminari "Energiasäästlikud lahendused", mis on osalejatele hea võimalus tutvuda energiasäästlike lahendustega ettevõtetes kohapeal. Seekordne ringreis viib kuulajad Põhjala Pruulikotta, Adveni Haabneeme katlamajja ja Eesti Pandipakendisse.

Seminaripäeva esimene külastus toimub Adven Eesti Haabneeme katlamajja, kus ettevõtte arenduse ja investeeringute valdkonna juht Priit Tiit ja energialahenduste ekspert Kevin Vaher räägivad muretust ja kulutõhusast energiatootmisest. Eksperdid peatuvad täpsemalt sellel, kuidas kulutõhus energiatootmine välja näeb ja millised on finantseerimisvõimalused.

Pärast Adveni katlamajaga tutvumist viib buss seminaril osalejad otse Põhjala Pruulikotta, kus Lumineci partner Jarmo Võsa ja Põhjala Brewing tegevjuht Enn Parel selgitavad, kuidas uus moodne valguslahendus on aidanud õlletootjal energiakuludelt kokku hoida.

Viimane külastus viib osalejad tutvuma aga Eesti Pandipakendi verivärske päikeseelektrijaamaga, mis alustas tootmist alles selle aasta aprillis, kuid mis juba praegu on ettevõttele palju väiksemaid elektriarved toonud.

Lisaks külastustele toimuvad ka bussiettekanded. Näiteks räägib SA KredExi ettevõtlusosakonna juht Jarmo Liiver sellest, kuidas energiasäästlikke projekte finantseerida.

Kaasa sõidab ka TalTechi Inseneriteaduskonna Energiatehnoloogia Instituudi professor Andres Siirde, kes räägime taastuvenergia kasutusest teadlase pilgu läbi. Täpsemalt on juttu teadlaste ja ettevõtete koostööst uute energiasäästlike objektide rajamisel.

Tule osalema!

Väljasõiduseminari "Energiasäästlikud lahenused" programmiga saad tutvuda SIIN ja registreerida SIIN.

Soodushind 219 eurot + km kehtib 18. augustini! Kahe või enama osaleja puhul kehtivad soodustused.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077