Autor: Tööstusuudised.ee • 29. juuli 2019

Tööjõurendifirma: firmad koondavad pigem kohaliku kui ukrainlase

Eesti ühe suurima tööjõurendifirma Hansavesti tegevjuht Jüri Kulbin rääkis, et seaduslikku võõrtööjõudu ei maksa karta. "Ukrainlased aitavad meil töö ära teha ja majandust kasvatada ning lähevad siis koju tagasi, oma pere juurde," ütles ta.
Jüri Kulbin
Foto: Tööstusuudised.ee

Viimastel aastatel on tihti arutatud, kas ja kui palju kolmandatest riikidest pärit tööjõudu me Eestisse lubame. Tundlik teema sai uut hoogu juuli keskpaigas, mil siseministeerium tuli välja kavaga, kuidas ebaseadusliku tööjõu sissevoolu ohjeldada. Sel puhul selgitas Kulbin rendiäri telgitaguseid ning rääkis, mida tuleks igasuguste piirangute seadmisel tähele panna.

Loe pikemalt Postimehest.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077