Maag Grupp sõdib kohtus Nõo lihatööstusega

Roland Lepp  Foto: Raul Mee

Eesti suurim toidutööstuskontsern Maag Grupp püüab kohtu abil kangutada osaliselt talle kuuluva Nõo Lihatööstuse nõukogu, kuna nende hinnangul on ettevõtte juhtimine läbipaistmatu, kirjutab Postimees.

Nõo Lihatööstuse asutaja ja juhi Toomas Kruustüki sõnul on konkurent ennast ettevõttesse sisse söönud selleks, et see asutajatelt vaenulikult üle võtta.

Maag Grupi omanikeringi kuuluv Roland Lepp märkis, et nõukogu kangutamises kohtu kaudu pole midagi imelikku. "Inimene, kes natuke ärivaldkondadest midagi teab ja näeb, et 30protsendilise osalusega nõukogus kohta pole, on tegelikult täiesti ebanormaalne," ütles ta. "Tüüpiline näide, kus üks osanik juhib ettevõtet ja arvab, et ta on ainuaktsionär," sõnas Lepp.

Loe pikemalt Postimehest.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077