Autorid: Äripäev, Tööstusuudised.ee • 26. juuli 2019

Maag Grupp sõdib kohtus Nõo lihatööstusega

Roland Lepp
Foto: Raul Mee
Eesti suurim toidutööstuskontsern Maag Grupp püüab kohtu abil kangutada osaliselt talle kuuluva Nõo Lihatööstuse nõukogu, kuna nende hinnangul on ettevõtte juhtimine läbipaistmatu, kirjutab Postimees.

Nõo Lihatööstuse asutaja ja juhi Toomas Kruustüki sõnul on konkurent ennast ettevõttesse sisse söönud selleks, et see asutajatelt vaenulikult üle võtta.

Maag Grupi omanikeringi kuuluv Roland Lepp märkis, et nõukogu kangutamises kohtu kaudu pole midagi imelikku. "Inimene, kes natuke ärivaldkondadest midagi teab ja näeb, et 30protsendilise osalusega nõukogus kohta pole, on tegelikult täiesti ebanormaalne," ütles ta. "Tüüpiline näide, kus üks osanik juhib ettevõtet ja arvab, et ta on ainuaktsionär," sõnas Lepp.

Loe pikemalt Postimehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077