Autorid: Äripäev, Tööstusuudised.ee • 1. juuli 2019

Suure-Jaani tööstuspargi vastu ei tundnud huvi ükski ettevõtja

Heinapallid Suure-Jaani kandis.
Foto: Erik Prozes
Kui kõik kuus Viljandimaale Suure-Jaani tööstusalale kavandatavat eramukrunti leidsid teisipäevasel oksjonil omaniku, siis 16 ärimaa oksjon nurjus päev hiljem täielikult, sest ükski ettevõtja ei tulnud kohale, kirjutab Sakala.

"Eks me pea hakkama nüüd endale rohkem reklaami tegema ja neid ettevõtjaid, kes tahaksid Suure-Jaanis äri arendada, ise leidma," selgitas tööstusala edendamist juhtiv Põhja-Sakala valla majandusosakonna juht Kalevi Kaur.

Imestust avaldas Kalevi Kaur aga selle üle, et oksjonile ei tulnud osaühingu Tomex Tööd esindaja, kes oli mullu kaevanud kohtusse Põhja-Sakala vallajuhtide otsuse, millega anti viie kinnistu hoonestusõigus ettevõtetele otsustuskorras. Tomex Tööd tundis ka kahe kinnistu vastu huvi, kuid jäi neist toona ilma. Ettevõtte esindaja Kairi Kibe sõnul polnud perefirma Tomex Tööd esindajad selle nädala hakul Viljandimaal.

Loe pikemalt Sakalast.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077