Autor: Harro Puusild • 29. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salvesti logistika- ja ostujuht: suhtlemine avab uksi

Usun, et kõik algab suhtlusest ja suhtlemisest – see aitab avada väga palju uksi, ütles Salvesti logistika- ja ostujuht Kristo Raud tänavusel Pärnu Tarneahelakonverentsil.
Salvesti logistika- ja ostujuht Kristo Raud tänavusel Pärnu tarneahelakonverentsil
Foto: Urmas Kamdron

“Kahjuks või õnneks vaadatakse seda, et oleme Ida-Euroopast ja mõeldakse, et milline meie kvaliteet küll olla võib. Aga sertifikaat aitab seda müüti murda ja tõestab, et oleme kvaliteetne ettevõte,” kõneles Raud märtsis toimunud Pärnu Tarneahelakonverentsil peetud ettekandes, kus avas ettevõtte viimase viie aasta tegemisi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077