Autor: Tööstusuudised.ee • 23. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nefabi müügitulu kasvas 3,3% 20,8 miljoni euroni

Nefabi uus Lehmjas asuv logistikakeskus avati mullu jaanuaris.
Foto: Nefab
Pakenditootja Nefab Packaging müügitulu kasvas mullu 3,3% 20,8 miljoni euroni ja ärikasum ligi 30% 1,07 miljoni euroni, selgub majandusaasta aruandest.

Ettevõte kirjutab aastaaruandes, et 2018. aasta kasvas müügikäive võrreldes 2017. aastaga 3,28% 20,8 miljoni euroni, millest 56% moodustas müük grupi teistele tütarettevõtetele. Ettevõtte peamised turud on Eesti (38% käibest), Rootsi (28%), Soome (8%), Taani (8%).

Lisaks selgub aruandest, et mullu töötas ettevõttes täistööajale taandatult 231 inimest, tööjõukulud kasvasid 10% 5,9 miljoni euroni.

2018. aastal tegutses ettevõte lisaks Lagedile ka Lehmjas asuvas uues logistikakeskuses. Uus keskus muudab ettevõtte logistika veelgi efektiivsemaks, tarneahela lühemaks ning sortimendi laiemaks.

Käesoleva aasta plaanide kohta kirjutab ettevõte, et tänavu on plaanis jätkata tegevustega, mis aitavad ettevõttel turupositsiooni veelgi parandada ja partnerlussuhteid arendada. "Olulise tähtsusega saab olema teenuste arendus kõigis Balti riikides. Samuti on 2019. aastal planeeritud mitmeid investeeringuid tootmismahtude kasvatamiseks ja tootlikkuse tõstmiseks," selgub aruandest.

Nefab Packaging OÜ kuulub Nefabi kontserni, mille emaettevõte Nefab AB asub Rootsis. Kontserni tootmise-ja müügiüksused on Euroopas, Põhja- ja Lõuna-Ameerikas ning Aasias.

NB! 30. aprillil koguneb Nefabi uues logistikakeskuses logistikaklubi, kus keskendutakse pakendamisele. Programmi ja registreerimise leiad SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077