Autor: Tööstusuudised.ee • 5. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Riives pälvis kolleegide tunnustuse

Eesti Masinatööstuse Liidu auraha pälvis professor Jüri Riives pikaajalise panuse eest masina- ja metallitöö sektori arendamisel. Äripäeva teemaveeb tööstusuudised.ee võitis aga Eesti Masinatööstuse Liidu sõbra auhinna.
Jüri Riives auraha vastu võtmas.
Foto: Kristjan Tabri

Eesti Masinatööstuse Liidu (EML) 3. aprillil toimunud traditsiooniline üldkogu järgsel auhinna galal Kochi Aidas anti välja EML preemiad.

Lisaks Jüri Riivese aurahale anti välja ka teisi auhindu: aktiivseima Nõukogu liikme tunnustus läks Raasiku Elektri juhile Kristo Kaugijale ja kõige aktiivseima liikme preemia pälvis Radius Machining.

Eesti Masinatööstuse Liidu sõbra auhinna võitis Äripäeva teemaveeb tööstusuudised.ee, masina- ja metallitööd tutvustamise ja kajastamise eest.

Aasta teoks valiti Taltechi ISEAUTO, kui suurepärane näide teadusasutuste ja ettevõtjate koostööst.

Eesti Masinatööstuse Liit MTÜ on masina- ja metallitööstuse arendamisega tegutsev organisatsioon, kuhu kuulub 107 valdkonnas tegutsevat ettevõtet ja organisatsiooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077