• 02.04.19, 09:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Cleveron hakkab kõrgharidust andma

Pakiautomaatidega tuntust kogunud Cleveron ja Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor hakkavad koostöös Viljandis pakkuma eraldi rakenduskõrgharidust, mida rahastab Viljandi ettevõte.
Cleveroni asutaja ja juht Arno Kütt
  • Cleveroni asutaja ja juht Arno Kütt Foto: Andras Kralla
Cleveron hakkab omanimelise akadeemia kaudu rahastama robootikatarkvara arenduse õppekava tundengite õppekulusid, majutust ja toitlustust ning maksab ka üliõpilastele igakuist stipendiumi.
Cleveroni juht Arno Kütt ütles õppekava tutvustades, et haridus ja ettevõtlus peaksid käima rohkem n-ö ühte jalga. Seetõttu on ka osa õppejõude ettevõtte enda töötajad ning praktika toimub Cleveronis.
Kuna Cleveroni robotid on Küti sõnul maailma tippklass, olid nad sunnitud "looma oma õppekava kõige uuema tehnoloogia tarvis ja kaasama tehnoloogia arendamiseks välispartneri. "Meie eesmärk ongi koolitada tipptasemel kõrgharidusega noori ja kui nad lõpetavad, siis nad on juba kursis, millist tehnoloogiat meie oma ettevõttes arendame," selgitas Kütt.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele