Autor: Tööstusuudised.ee • 27. märts 2019

Kristo Kaugija lahkub Raasiku Elektrist

Raasiku Elektri tegevjuht Kristo Kaugija lahkub ametist.
Foto: Raasiku Elekter
AS Raasiku Elektri tegevjuht Kristo Kaugija teatas teisipäeval, et lahkub ettevõttest ja peagi kuulutatakse välja konkurss uue tegevjuhi leidmiseks.

“Kui ma 2017. aastal Raasiku Elektrisse tööle tulin, olin veendumusel, et ettevõte, mis on tegutsenud ligi 60 aastat, võib kasvada suuremaks kui kunagi varem, ja tegutseda veel järgnevad 60 aastat. Sama meelt olen ma ka täna, sest ettevõte on saanud uue hingamise,” kommenteeris Kaugija ettevõtte kodulehel avaldatud uudises.

“Minu kindel eesmärk oli võtta kurss ekspordile ja see mul ka õnnestus, sest aasta jooksul on ettevõtte käive kasvanud enam kui 30%, mis on ühe 30 töötajaga ettevõtte kohta vägagi märkimisväärne tulemus. Mul on au olnud töötada koos väga erinevate suurepäraste inimestega ning luua suhteid tunnustatud ettevõtetega nii Eestist kui välismaalt. Olen seda kõike teinud pühendunult, sest ma tean kui oluline on Raasiku Elektri jätkusuutlikkus kohalikule elanikkonnale,” märkis ta.

Tuleviku kohta ütles Kaugija, et on avatud uutele pakkumistele. “Kindlasti ei taha ma koheselt kuhugi pea ees sukelduda, vaid võtan asja natuke rahulikumalt ja naudin saabuvat kevadet pere keskselt," sõnas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077