Autor: Tööstusuudised.ee • 8. märts 2019

"Tööstusuudised eetris" esmaspäeval: tööstuse digitaliseerimise olukorrast

Jüri Riives
Foto: Roberta Lupp
11. märtsil läheb Äripäeva raadios eetrisse taas järjekordne tööstussektorile suunatud saade "Tööstusuudised eetris", kus seekord on juttu digitaliseerimisest. Saates on külas Tehnoloogia Arenduskeskuse IMECC teadus- ja arendusjuht Jüri Riives.

Jüri Riives räägib esmaspäevases saates, et esimene lihtne samm digitaliseerimise suunas on aru saada, kuhu kaob aeg. "Tuleb aru saada, kus on protsessides mittetootlikud tegevused. Üks asi, mida ma soovitan, on see, et need, kellel on tööpinke ja seadmeid rohkem, peaksid tegelema tööstusandmete kogumisega, analüüsiga ja otsustamisega - see on esimene kiire lahendus," soovitab Riives.

"Kahtlemata aitavad palju edasi ka kliendihalduse ja planeerimise süsteemid. Olen alati öelnud, et mõelge korralikult läbi, kas planeerite sekundi, tunni, päeva või nädala täpsusega. Sekundi ja nädala vahel on päris suur erinevus ja sama suur erinevus on ka süsteemide keerukuse ja maksumuse vahel," märgib Riives.

"Tööstusuudised eetris" on eetris esmaspäeval, 11. märtsil kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz.

Saadet juhib Tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

Kuula saadet järele Äripäeva uuest Podcast´ide keskkonnast.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077