Autor: Allan Rajavee • 4. märts 2019

Indrek Kasela: poliitikas toimus pööre normaalsusesse

Konverents Äriplaan 2019
Foto: Raul Mee
Valimistulemus on oodatust parem – mõnda aega tundus, et inimesed ootasid Reformierakonna võitu rohkem kui erakond ise, ütles PRFoodsi suuromanik Indrek Kasela.

„Riigikogu uus koosseis on igati hea, arvestades, et nimekirjadesse satub ikka juhuslikke avantüriste,“ ütles Kasela. Tema hinnangul on parim koalitsiooni kooslus Reformierakond, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE). „Reformierakonna majanduskava on parim, Isamaa hoiab rahvuslikkust ja SDE hariduse ja tervise korras – igalühel omad rollid koalitsioonis,“ leidis Kasela.

Üldjoontes on Kasela hinnangul tegemist pöördega normaalsusesse. Seejuures on Kasela sõnul märgiline, et Eesti on üks väheseid arenenud riike, kus populistid pole majandusanarhiaga võimul. „See näitab eelkõige, et Eesti ühiskond on tervem ja arenguvõimelisem, kui uudiseid lugedes aimu antakse,“ ütles Kasela.

Loe pikemalt Äripäevast.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077