Autor: Tööstusuudised.ee • 25. veebruar 2019

Suur galerii! Vaata, kes käisid konkurentsiõiguse konverentsil

Konverentsi avasõnad lausus justiitsminister Urmas Reinsalu
Foto: Urmas Kamdron
20. veebruaril toimus Äripäeva ja Advokaadibüroo COBALT ühiskonverents "Konkurentsist ja õigusest. Ettevõtjale.". Vaata galeriist, kes kohal olid.

Konverents keskendus uuele direktiivile, mis annab konkurentsiametitele rohkem võimu. Konverentsil osalejad saidki ülevaate sellest, milliseid muudatusi on konkurentsiõiguses oodata ja milline on kõigi kolme Balti riigi konkurentsiametite nägemus sellest.

Näiteks toimus konverentsil ka arutelu, kus osalesid kõigi kolme konkurentsiameti juhid. Laval olid Läti konkurentsiameti peadirektor Skaidrīte Ābrama, Eesti konkurentsiameti peadirektor Märt Ots ja Leedu konkurentsiameti peadirektor Šarunas Keserauskas. Arutelus selgus, et näiteks lätlased on hädas korruptsiooniga. Selle kohta saate täpsemalt lugeda Äripäevast.

Foto: Urmas Kamdron
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077