Autor: Tööstusuudised.ee • 5. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula järele! Tööstusuudised eetris esmaspäeval: Instruteci eri

Epp Sultsmann ja Jaan Lahtvee
Foto: Roberta Lupp
Esmaspäeval, 8. oktoobril on Äripäeva raadio eetris saatesarja "Tööstusuudised eetris" järjekordne saade, kus seekord on fookuses tööstusmess Instrutec 2018. Saates on külas messi peakorraldaja Epp Sultsmann ja tööstusseadmete pakkuja Abplanalp Estee juht Jaan Lahtvee.

Tööstusmess Instrutec on juba enam kui 20aastase ajalooga suursündmus, mida külastab igal aastal tuhandeid inimesi. See on ainus B2B mess, kus on välja pea 100 eksponenti. 

Seekordses saates on juttu messi sünniloost, turuolukorrast, aga ka sellest, mida üldse messil osaleja teadma peaks. Arutleme ka selle üle, milline on Eesti, Läti ja Leedu tööstusmesside konkurentsiolukord ning kui võimalik oleks ühise messi korraldamine. 

Saates on külas Eesti Näituste projektijuht ja Instruteci peakorraldaja Epp Sultsmann ning tööstusseadmete pakkuja Abplanalp Estee juht Jaan Lahtvee. 

Saade on eetris esmaspäeval, 8. oktoobril kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz. Saatejuht on Tööstusuudised.ee juht Harro Puusild. 

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077