Autor: Tööstusuudised.ee • 28. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu kutsekool tunnustas A Le Coqi

Tartu KHK tehnika osakonna juht Ülo Ramp, turundusjuht Kaire Mets, direktor Tõnis Lukas, A le Coq administratsioonidirektor Katrin Lember, tehnikajuht Aleksander Kibal ja Olvi grupi tootmise arendusjuht Rein Sööt
Foto: Tartu Kutsehariduskeskus
Eile peetud pidulikul galaõhtul tunnustati Tartu linna parimid ettevõtteid kümnes kategoorias. Tartu Kutsehariduskeskuse parimaks koostööpartneriks tunnistati tänavu A le Coq. Tunnustamise taga on ettevõtte panus kutsehariduskeskuse tehnikavaldkonna õppe läbiviimisse.

„Meie kool kasvatab järelkasvu Eesti majanduse kõikidele sektoritele. Tootva tööstuse ettevõtete puhul näeme rõõmuga, et ollakse huvitatud mitte ainult kooli lõpetanutest kui tööjõust vaid panustatakse loominguliselt õppetöösse ja selle praktilise kasuteguri suurendamisse. Sellega peab jätkama, sest tootmine ja eksportiv tööstus on Eesti majanduse üks tugisambaid,“ lausus kutsehariduskeskuse direktor Tõnis Lukas pressiteate vahendusel. 

Kutsehariduskeskuse tehnika osakonna juhi Ülo Rambi sõnul läbisid mehhatroonika eriala õpilased eelmisel ja sellel õppeaastal tööstus- ja tootmismehhatroonika sedmete paigaldamise ja hoolduse mooduli A le Coq Tartu tehases, kus neid juhendas tehase vanemautomaatik Jevgeni Kuznetsov. „Õppe läbiviimine ettevõttes on praktiline ning sisukas ja õpilaste poolt alati hästi vastu võetud,“ lisas Ramp.

A le Coq toetab ka koolisiseste kutsevõistluste korraldamist, osaleb žürii töös ning paneb võistluste parimatele välja auhindu. Samuti on ettevõte panustanud mehhatroonika õppekava rakenduskava koostamisse, pakub mehhatrooniku, elektriku ja koostelukksepa, laonduse ja logistika jt erialade õpilastele praktikavõimalusi ning heal tasemel praktikajuhendamist.

Kutsehariduskeskuse direktor Tõnis Lukas andis oma tänusõnad ja meie kondiitrite poolt valmistatud tordi üle täna, 28. septembril. Koos arutati tööstuse ja kutsehariduse ühiseid teemasid ning edasist koostööd.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077