Autor: Tööstusuudised.ee • 19. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sjølund Group omandab Cutform OÜ

Jason Clark, endine Cutform OÜ kaasomanik ja direktor.
Foto: Tööstusuudised.ee
Sjølund Group’i globaalne kasv jätkub Cutform OÜ omandamisega, mis asub Eestis, Tallinna lähedal. Cutform OÜ annab tööd 100 inimesele ja on spetsialiseerunud kõrgkvaliteetsete teras- ja alumiiniumdetailide töötlemisele ja tootmisele.

Cutform OÜ sobitub seetõttu hästi Sjølund Groupi olemasolevate pädevustega ja nende tugeva globaalse positsiooniga teras- ja alumiiniumprofiilide painutamise valdkonnas, sealhulgas tuuleturbiinide, hoonefassaadide, kiirrongide jaoks ning suurele hulgale tööstusklientidele, eriti Taanis, Saksamaal, Hiinas ja Skandinaavias.

”Globaalse arenguplaani osana oleme otsinud töötlemis- ja tootmisvõimekusega ettevõtet, mis suudab tõestada kõrget kvaliteeti tootmises ja logistikas kombineerituna konkurentsivõimelise hinnatasemega, ja me oleme selle ettevõtte leidnud. See on Cutform,” ütleb Sjølund Groupi president Søren Ravn Jensen.

“Meie kliendid soovivad järjest enam vähendada tarnijate arvu ja paluvad seetõttu nende eelistatud tarnijatel teha enamat ning Cutformiga suudame me olemasolevatele ja uutele klientidele pakkuda täpselt selliseid, ulatuslikumaid lahendusi,” jätkab Søren Ravn Jensen.

Alates asutamisest 2011. aastal on Cutform OÜ kogenud jõulist ja kasumlikku kasvu, eriti tuuleenergiatööstuses. Tugeva, globaalse partneri leidmine nagu Sjølund Group, on olnud loomulik samm Cutformi arengus.

“Cutformi edasine areng meie olemasolevast tugevast positsioonist tuuleenergiatööstuse tarnijana nõuab ligipääsu uutele turgudele teistes sektorites ja riikides. Sjølund Groupi liikmena me just selle ligipääsu saavutamegi ja saame keskse koha globaalses kasvustrateegias. Me ootame seda väga,” ütleb Jason Clark, endine Cutform OÜ kaasomanik ja direktor.

Cutform OÜ integreeritakse Sjølund Groupi iseseisva juriidilise majandusüksusena, mis tegutseb tegevdirektori Jason Clarki igapäevasel juhtimisel ja säilitab nime Cutform OÜ.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077