Sj¸lund Group omandab Cutform OÜ

Jason Clark, endine Cutform OÜ kaasomanik ja direktor.
Jason Clark, endine Cutform OÜ kaasomanik ja direktor.

Sj¸lund Group’i globaalne kasv jätkub Cutform OÜ omandamisega, mis asub Eestis, Tallinna lähedal. Cutform OÜ annab tööd 100 inimesele ja on spetsialiseerunud kõrgkvaliteetsete teras- ja alumiiniumdetailide töötlemisele ja tootmisele.

Cutform OÜ sobitub seetõttu hästi Sj¸lund Groupi olemasolevate pädevustega ja nende tugeva globaalse positsiooniga teras- ja alumiiniumprofiilide painutamise valdkonnas, sealhulgas tuuleturbiinide, hoonefassaadide, kiirrongide jaoks ning suurele hulgale tööstusklientidele, eriti Taanis, Saksamaal, Hiinas ja Skandinaavias.

”Globaalse arenguplaani osana oleme otsinud töötlemis- ja tootmisvõimekusega ettevõtet, mis suudab tõestada kõrget kvaliteeti tootmises ja logistikas kombineerituna konkurentsivõimelise hinnatasemega, ja me oleme selle ettevõtte leidnud. See on Cutform,” ütleb Sj¸lund Groupi president S¸ren Ravn Jensen.

“Meie kliendid soovivad järjest enam vähendada tarnijate arvu ja paluvad seetõttu nende eelistatud tarnijatel teha enamat ning Cutformiga suudame me olemasolevatele ja uutele klientidele pakkuda täpselt selliseid, ulatuslikumaid lahendusi,” jätkab S¸ren Ravn Jensen.

Alates asutamisest 2011. aastal on Cutform OÜ kogenud jõulist ja kasumlikku kasvu, eriti tuuleenergiatööstuses. Tugeva, globaalse partneri leidmine nagu Sj¸lund Group, on olnud loomulik samm Cutformi arengus.

“Cutformi edasine areng meie olemasolevast tugevast positsioonist tuuleenergiatööstuse tarnijana nõuab ligipääsu uutele turgudele teistes sektorites ja riikides. Sj¸lund Groupi liikmena me just selle ligipääsu saavutamegi ja saame keskse koha globaalses kasvustrateegias. Me ootame seda väga,” ütleb Jason Clark, endine Cutform OÜ kaasomanik ja direktor.

Cutform OÜ integreeritakse Sj¸lund Groupi iseseisva juriidilise majandusüksusena, mis tegutseb tegevdirektori Jason Clarki igapäevasel juhtimisel ja säilitab nime Cutform OÜ.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara