3. september 2018

Leedo läheb Hiina tehast avama

Vjatšeslav Leedo
Foto: Raul Mee
Suurettevõtja ja kunagine praamiparun Vjatšeslav Leedo läheb tuleval nädalavahetusel Hiina puitdetailide ja puitmaja tehast avama.

Leedole kuulub kokkupandavaid puitmaju ja nende elemente tootev Saare Erek AS, mis teenis möödunud aastal 5,89 miljonit eurot käivet ja 43 686 eurot kasumit. Ettevõttel on praeguse seisuga ka 148 886 euro suurune maksuvõlg.

Juunis Äripäevas ilmunud intervjuus ütles Leedo, et on asunud usinalt hiina keelt õppima. "Õpin usinasti hiina keelt, kui selgeks saan, siis saame suvel uudiseid jagada," vihjas Leedo.Leedo polnud nõus tehasega seonduvat lähemalt kommenteerima, öeldes, et tahab enne Hiinas ära käia.Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077