Autor: Tööstusuudised.ee • 18. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tippjuht: majanduses on kõige olulisemad lihttöölised

Jaanus Murakas
Foto: Andras Kralla
Piimaühistu E-Piima pikaaegse juhi Jaanus Murakase sõnul on Eestis tekkinud pealiskaudne arusaam, nagu peaksid kõik töökohad olema kõrge lisandväärtusega.

Murakas rääkis Postimehele, et kuna Eesti inimesed soovivad teha aina kõrgema lisandväärtusega tööd, siis ongi hakanud levima arvamus, et kõik peavadki kas biotehnoloogid või programmeerijad olema. Ometi on tema sõnul Eestis väga palju töökohti, kus on tarvis lihtsaid, aga häid töötegijaid.

"Pole olemas jalgpallimeeskonda, kus kõik on ründajad. Ründajaid on üks või kaks," ütles Murakas. 

"Nii on ka majanduses, kus on kõige rohkem vaja reamehi ehk lihttöötajaid. Nende hulgast ja kättesaadavusest sõltub meie majanduse edu ja konkurentsivõime."

Loe pikemalt Postimehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077