Leedo: viime lihaveisetööstuse tippu

Vjatšeslav Leedo
Vjatšeslav Leedo

Sügisel Äriplaani konverentsil esineval ettevõtjal Vjatšeslav Leedol on ärihuvid ka põllumajanduses ja tema suur plaan lihaveisetööstus tipptasemele viia.

Vjatšeslav Leedo on öelnud, et ootab oma tegevusvaldkondadest enim kasvu just põllumajandusest.

"Ma rahuldan kapitalisti madalaid tundeid, kui lähen mesilaste juurde ja näen, et nad muudkui toovad ja toovad, palka nad ei küsi, ametiühingut pole, keegi ei vaidle, ainult toovad tarusse. Teate kui hea meel tekib kohe. Kapitalisti unistus," ütles Leedo intervjuus Äripäevale.

"Me tahame viia lihaveisetööstuse tipptasemele. Meil käis kuu aega tagasi maailma kõige suurem veise- ja lambaedasimüüja, kelle kogused on kolossaalsed. Kui ta vaatas meie süsteemi, oli ta vapustatud ja soovis selle kohe ära osta," märkis Leedo ja lisas, et sai kinnitust sellele, et suund on õige. "Ilmselt peame piimafarmi ehitama ja lambakasvatusega tõsisemalt tegelema."

Päris palju aega kulu Leedol ka ehitussektorile. "Me läheme tavaehituse pealt üle elementmajade tootmisele. Ma arvan, et kuskil sügise poole, Äriplaani ajal saan täpsemalt rääkida, mis Hiina turuga teha plaanime," sõnas Leedo ja lisas, et kindlasti tuleb vaadata ka ekspordi poole, sest Eesti turg on lihtsalt liiga väike.

Täispikka intervjuud Vjatšeslav Leedoga saate lugeda Äripäevast

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara