Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo: viime lihaveisetööstuse tippu

Vjatšeslav Leedo
Foto: Raul Mee
Sügisel Äriplaani konverentsil esineval ettevõtjal Vjatšeslav Leedol on ärihuvid ka põllumajanduses ja tema suur plaan lihaveisetööstus tipptasemele viia.

Vjatšeslav Leedo on öelnud, et ootab oma tegevusvaldkondadest enim kasvu just põllumajandusest.

"Ma rahuldan kapitalisti madalaid tundeid, kui lähen mesilaste juurde ja näen, et nad muudkui toovad ja toovad, palka nad ei küsi, ametiühingut pole, keegi ei vaidle, ainult toovad tarusse. Teate kui hea meel tekib kohe. Kapitalisti unistus," ütles Leedo intervjuus Äripäevale.

Vjatšeslav Leedo räägib oma hirmudest ja ootustest 4. oktoobril toimuval konverentsil "Äriplaan 2019"

Programmi ja pääsmed leiate siit

"Me tahame viia lihaveisetööstuse tipptasemele. Meil käis kuu aega tagasi maailma kõige suurem veise- ja lambaedasimüüja, kelle kogused on kolossaalsed. Kui ta vaatas meie süsteemi, oli ta vapustatud ja soovis selle kohe ära osta," märkis Leedo ja lisas, et sai kinnitust sellele, et suund on õige. "Ilmselt peame piimafarmi ehitama ja lambakasvatusega tõsisemalt tegelema."

Päris palju aega kulu Leedol ka ehitussektorile. "Me läheme tavaehituse pealt üle elementmajade tootmisele. Ma arvan, et kuskil sügise poole, Äriplaani ajal saan täpsemalt rääkida, mis Hiina turuga teha plaanime," sõnas Leedo ja lisas, et kindlasti tuleb vaadata ka ekspordi poole, sest Eesti turg on lihtsalt liiga väike.

Täispikka intervjuud Vjatšeslav Leedoga saate lugeda Äripäevast

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077