15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HANZA Mechanics Tartu valiti parimaks regionaalseks praktikakohaks

Hanza Mechanics Tartu juht Emöke Sogenbits.
Foto: Raul Mee
Eesti Tööandjate Keskliidu konkursi "Parim praktikakoht 2018" võitis Swedbank AS, parimaks regionaalseks praktikakohaks valiti aga HANZA Mechanics Tartu AS, teatas tööandjate liit.

Parimaks väikeettevõttest praktikakohaks valiti Top Marine OÜ ja parimaks regionaalseks praktikakohaks HANZA Mechanics Tartu AS. Sel aastal tunnustati ka ettevõtet, kes on võimaldanud praktikat Eestis õppivatele välisüliõpilastele, ning selleks ettevõtteks on Ericsson Eesti AS.

Hindamiskomisjoni esimehe, Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsari sõnul on konkurss aasta-aastalt tihedam ja üha raskem on mõõta, mille poolest tugevad kandidaadid oma praktikasüsteemide arendamisel ja noorte juhendamisel on teistest paremad.Tänavu laekus konkursile 37 avaldust. Kõigil võitjatel on õigus kasutada vastava kategooria märgist oma kodulehel, reklaammaterjalidel, trükistel jm.Konkurssi korraldab Eesti Tööandjate Keskliit koostöös SA Innove ja haridus- ja teadusministeeriumiga. Konkurssi rahastavad Eesti riik, Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti Tööandjate Keskliit.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077