Autor: Tööstusuudised.ee • 4. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverents "Tark Tööstus" - vaata galeriid!

Konverentsi avaettekande tegi ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo.
Foto: Tööstusuudised.ee
Eile, 3. aprillil toimus Tööstusuudised.ee ja Tehnoloogia Arenduskeskuse IMECC korraldatud konverents "Tark Tööstus: ettevõtete digitaliseerimine ja regionaalne koostöö". Vaata galeriid!

Konverents "Tark Tööstus" keskendus tänavu Eesti tööstuse digitaliseerimisele - arutleti, milline on digitaliseerimise hetkeseis ning riigi ja ettevõtete vaade digitaliseerimisele. Juttu oli ka sellest, millised on digitaliseerimisest tulenevad vajadused ja milliseid lahendusi pakutakse. Veel räägiti ka sellest, kuidas haridussüsteem digitaliseerimisega kaasa liigub. Vaata galeriist, kes kohal olid. 

Foto: Tööstusuudised.ee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077