Autor: Tööstusuudised.ee • 6. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Tarneahelakonverentsile on tulemas juba üle 100 osaleja

22. ja 23. märtsil toimub 5. Pärnu Tarneahelakonverents "Midagi on puudu", kuhu on tulemas juba enam kui 100 osalejat.

Juba 5. korda toimuv Pärnu Tarneahelakonverents kannab tänavu pealkirja „Midagi on puudu“. Tänavusel konverentsil heidetakse pilk päris algusesse ja kaardistatakse tarneahelate juhtimise puudused Eestis. Seejärel keskendutakse lahendustele. Esinema tulevad mitmed oma ala tippspetsialistid, juhid ja eksperdid. Konverentsi korraldavad Pärnu Konverentsid koostöös Tööstusuudised.ee- ja Logistikauudised.ee-ga. Programmiga saate tutvuda SIIN ja registreerida SIINOsalema tulevad: ILMAR AASMÄE, PROMENSPRIIT AAVIK, SIKA ESTONIAAARE AINSOO, T-TAMMERAARI AINSOO, T-TAMMERILLE ALLES, ROGENBOGENKAUR ANDRESSON, ENICS EESTIANDIS BULAVS, METEC CNCTIMMO EENMAA, STOKKERMONIKA EESPAKK, GLAMOX HEKRISTJAN ELLAMAA, KALEVRAINER ERMAN, SAKU ÕLLETEHASKRISTJAN GANS, GRADOINGEMAR GRIGORIUS, RECTICELINDREK GROSSTHAL, KALEVHELE HAMMER, TELEMAANDRI HARAN, MILREMRAIT HUUSMANN, ADVEN EESTIARON HÄRSING, ENSTO ENSEKTERJE HÜRENEN, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKAHELEN JAAGO, HARMETRAIN JOHANSON, SAKU METALLJÜRI JUURIKAS, HARMETKÜLLO KALA, LASITA MAJAKAIRE KALVE, WÜRTHJAANUS KANGUR, KANGUR KOOLITUSTEENUSEDGERMAN KESA, HEKOTEKPEETER KIBE, KALEVINDREK KINK, EYRISEKALLI KIPPASTO, D.T.L. CONSUMER PRODUCTS EESTIKAIA KÕRESAAR, EMG ENSTO SERVICES ESTONIAMARIO KÄÄRA, KALEVHANNES LAASER, TELIA EESTIANTI LAIV, BALTIC AGROINDREK LASSEL, HARMETVEROONIKA LEISSON, TRENDSETTER EUROPEJAAN LOKS, NEFAB PACKAGINGREELIKA LUMI, KARL STORZ VIDEO ENDOSCOPY ESTONIAINDREK MAHLA, VÄRSKA VESIARVO MALING, NUIA PMTANU MARMOR, T-TAMMERMARKO MELTER, TNC-COMPONENTSMARI-LIIS METSJAAK METSAMAA, ALTIA EESTIALEKSEI MOZESSOV, NEFAB PACKAGINGPETER MYHRSTRÖM, SSE EXECUTIVE EDUCATIONMARGE NAARITS, MAGNUM LOGISTICSHÄLEN NAARITS, LIVIKOLIIS NARUSK, TAMRO EESTIERLE NAUR, KIILTOCLEANANTI ORAV, PIPELIFE EESTIEGGERT OTSA, T-TAMMERHEIGO PAGLANT, HAVI LOGISTICSMARKO PARBO, INSTRUMENTARIUM OPTIKAILLIMAR PAUL, SENSEIPRIIT PEIKEL, T-TAMMERURMAS PILL, RATIONABILISSIRJE POLLER, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKAEDUARD POPOVITS, HEKOTEKHENRY POST, STOKKEROLGA PRIHODKO, T-TAMMERJAAK RAIDMA, BALTRONICKAAREL RAND, CLICK & GROW

KRISTO RAUD, SALVESTREELIKA REBANE, RECTICELLAURI REBANE, TALLINK DUTY FREEHARDO REINIKE, KALEVJENNE-LIIS RIIBE, OTTO BOCK ESTONIARAIVO ROOLAID, MAGNUM LOGISTICSKRISTJAN ROTENBERG, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKAANNELI RÕÕM, INNOKAS MEDICAL ESTONIATHEA SANDER, LIVIKOALVAR SASS, HARJU ELEKTER TELETEHNIKAINDREK SAUL, INDREK SAULALLAR SEPP, TALLINK DUTY FREEKATRIN SILDVEE, OTTO BOCK ESTONIAMARKO SINIVÄLI, LASITA MAJAMARGUS SUURMÄGI, TNC-COMPONENTSMATI SÖÖT, CHANGE PARTNERSTÕNIS TAMMEMÄGI, LASITA MAJAANTI TAMMO, T-TAMMERKATRE TIIMLA, KAUBAMAJATIIT TRUUP, HEKOTEKNIMI TÄPSUSTAMISEL, ERICSSON EESTINIMI TÄPSUSTAMISEL, ERICSSON EESTIRANET UNTERA, KALEVKALLE UUSMAA,RAIN VAIN, MONIERRISTO VALKENKLAU, HAVI LOGISTICSLAURA VALS, NEFAB PACKAGINGLAURI VARANDI, MAGNUM LOGISTICSANTTI VASAR, LASITA MAJAKAJAR VIIBERG, T-TAMMERHARRO PUUSILD, ÄRIPÄEVROBERTA LUPP, ÄRIPÄEV

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077