Autor: Tööstusuudised.ee • 22. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mihkel Tammo: kõrvadel hakkab valus kui riik innovatsioonist räägib

Estanci tegevjuht Mihkel Tammo.
Foto: Raul Mee
Eesti perefirma Estanc ASi tegevjuhi Mihkel Tammo sõnul hakkab ta kõrvadel valus kui riik räägib digitaliseerimisest ja innovatsioonist nagu võluvitsadest kõigi probleemide vastu.

Tammo, kas jõudis möödunud aastal kolme edukama noore ettevõtja hulka, pöördus selle küsimusega majandusministeeriumi poole, kirjutas Postimees. Ta viitas tööstuspoliitika rohelisele raamatule, kus muuhulgas seisab, et "riik on võtnud sihiks Eesti tööstussektori võimekuse kasvatamise. Toetus riigilt on selge ja tugev."

Tammot pani taoline lause imestama. Seetõttu soovis ta ministeeriumiga kohtuda, et must-valgelt ja "ilma ümarusteta" läbi arutada konkreetsed ettepanekud, kas ja kuidas saab riik ühele edumeelsele tööstusettevõttele tuge pakkuda.  

Hiljem selgitas noor ettevõtja, et temal, kes ta iga päev pingutab ning näeb tegeliku elu võlu ja valu, hakkab kõrvadel ja silmadel valus, kui riik räägib ainult digitaliseerimisest ja automatiseerimisest nagu need müstilised mõisted annaksid vastuse igale probleemile.Loe pikemalt Postimehe majandusveebist

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077