Mihkel Tammo: kõrvadel hakkab valus kui riik innovatsioonist räägib

Estanci tegevjuht Mihkel Tammo.  Foto: Raul Mee

Eesti perefirma Estanc ASi tegevjuhi Mihkel Tammo sõnul hakkab ta kõrvadel valus kui riik räägib digitaliseerimisest ja innovatsioonist nagu võluvitsadest kõigi probleemide vastu.

Tammo, kas jõudis möödunud aastal kolme edukama noore ettevõtja hulka, pöördus selle küsimusega majandusministeeriumi poole, kirjutas Postimees. Ta viitas tööstuspoliitika rohelisele raamatule, kus muuhulgas seisab, et "riik on võtnud sihiks Eesti tööstussektori võimekuse kasvatamise. Toetus riigilt on selge ja tugev."

Tammot pani taoline lause imestama. Seetõttu soovis ta ministeeriumiga kohtuda, et must-valgelt ja "ilma ümarusteta" läbi arutada konkreetsed ettepanekud, kas ja kuidas saab riik ühele edumeelsele tööstusettevõttele tuge pakkuda.  

Hiljem selgitas noor ettevõtja, et temal, kes ta iga päev pingutab ning näeb tegeliku elu võlu ja valu, hakkab kõrvadel ja silmadel valus, kui riik räägib ainult digitaliseerimisest ja automatiseerimisest nagu need müstilised mõisted annaksid vastuse igale probleemile.Loe pikemalt Postimehe majandusveebist

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077