15. detsember 2017

Dividendide TOP: 250 edukama seas on ka mitmed töösturid

Estanci tegevjuht Mihkel Tammo ja ettevõtte asutaja Raigo Tammo.
Autor: Raul Mee

Kümme ettevõtjat teenis Eestis omanikutulu üle kahe miljoni euro, selgub täna avalikustatud Äripäeva Dividendide TOPist. Edetabelis on reastatud üle 250 ettevõtja omanikutulu suuruse järgi, nende seas ka mitmed töösturid.

Tänavu 70. sünnipäeva ja oma masina- ja metallitootmisettevõtte Estanci 25. aastapäeva tähistanud Raigo Tammo tõdes, et ilmselt on käes aeg, kus ettevõtetest saab natuke ka raha välja võtta. „Minul jookseb ettevõttega 26. aasta ja see ongi see vili, mis lõpuks kajastub,“ nentis Tammo, kes teenis möödunud aastal kaks korda rohkem dividenditulu kui varasemal aastal – üle 304 000 euro, kirjutab Äripäev. 

„Ettevõtte mõte ongi teha tulemust ja toota kasumit. Ja kui oled aastakümneid panustanud, siis tõesti on nüüd jõutud ka sinnamaale, kus saab kasumit välja võtta, kuigi enamjagu saab ikkagi jätkuvalt sisse investeeritud,“ rääkis Tammo. 

Ka Hekoteki juht Heiki Einpaul ütles, et ettevõtte põhieesmärk on teenida tulu ja maksta dividende. Einpauli jaoks oli üle 227 000 euroga edetabeli 227. kohal olek aga suur kukkumine. 2015. aastal teenis ta dividendidena üle 1,25 miljoni euro ja oli 26. kohal. Tema tänavune dividendisumma tõotab veelgi kahaneda, sest Hekoteki tehasehoone süttis sel suvel põlema.

Tutvu Äripäeva dividendide TOPiga siin ja loe artiklit pikemalt siin,

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077