Autor: Tööstusuudised.ee • 6. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT Grupp ostis päästevahendeid hooldava firma

BLRT Grupp ostis päästevahendeid hooldava firma.
Foto: BLRT Grupp
BLRT Grupp omandas 100% merepäästevahendite hooldusega tegeleva firma Mereabi AS aktsiatest.

„BLRT Grupp juba osutab sarnaseid teenuseid Tallinnas ja Klaipedas. Ettevõtte ost on laevahoolduse strateegia arendamise järjekordne etapp, mis lubab oluliselt laiendada laevaomanikele osutatavate teenuste valikut. See samm võimaldab kontsernil tugevdada oma seisundit merelaevade pääste- ja tuletõrjevahendite hoolduse, kontrolli, remondi ja müügiturul,“ selgitas Mereabi AS nõukogu esimees Jevgeni Beljanin pressiteates. 

Kõigi vajalike sertifikaatidega varustatud ettevõtte töötajad tagavad päästevahendite kvaliteetse tehnilise hoolduse lühikese ajaga mis tahes sadamas, töötades seitse päeva nädalas ja ööpäev läbi.

BLRT Grupp on Läänemere piirkonna suurim tööstuskontsern. BLRT Gruppi kuulub kolm laevaremonditehast: Tallinn Shipyard Eestis, Western Shiprepair Leedus ja Turku Repair Yard Soomes, mis osutavad laevade remondi ja moderniseerimise tervikteenuseid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077