Autor: Tööstusuudised.ee • 4. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SUUR GALERII - vaata, kes käisid Tööstuse Äriplaanil!

Tööstuse Äriplaan 2018.
Foto: Raul Mee
Neljapäeval, 30. novembril toimus Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee korraldatud tööstussektori suursündmus "Tööstuse Äriplaan 2018", kuhu kogunes enam kui 130 osalejat. Vaata allpool olevast galeriist, kes olid kohal.

Tööstuse Äriplaan on iga-aastane majanduskonverents, kus kohtuvad tööstussektori juhid ja otsustajad. Konverentsil prognoositakse järgmist aastat ja kaugemat tulevikku. Laval räägivad oma mõtetest ja plaanidest tippjuhid, omanikud ja tippspetsialistid.

Konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018 astusid üles ABB Eesti uus juht Jukka Patrikainen, Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, metallitööstuse Estanc omanik Raigo Tammo ja tegevjuht Mihkel Tammo, Saaremaa Piimatööstuse tegevjuht Ülo Kivine, farmaatsiatööstuse Interchemie Werken De Adelaar Eesti omanik ja juht Veiko Saluste, Brand Manuali tööandja brändingu strateeg Jaana Ziius, Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee juht Harro Puusild ja peatoimetaja Meelis Mandel, Eesti Meretööstuse Liidu juhatuse liikmed Anni Hartikainen ja Kristjan Tabri, CGI digitaliseerimise valdkonnajuht Piret Treiberg ja Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juht Kaupo Reede ning Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing.

Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.

Konverentsi toetasid CGI, ABB, Ledshop, SSAB, Monitor ERP, Adven Eesti, Aquaphor ja Custom Metal. 

Konverentsi programmiga saab tutvuda SIIN.

Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077